Bpm’online is erkend als een goed presterende in de recente G2 Crowd CRM Software Grid

maandag, augustus 1, 2016
Nieuws

Bpm’online wie haar proces-gedreven CRM voor marketing, verkoop en dienstverlening meer dan 6.500 organisaties helpt bij het krijgen van meer klanten, is genoemd als een goed presterende in de G2 Crowd Summer 2016 CRM Software Grid. Bpm’online is beloond door haar hoge niveau van klanttevredenheid en noemenswaardige marktaandeel. 

G2 Crowd is een van de meest respectabele platformen voor bedrijfssoftware reviews, die elke maand bijna 600.000 softwarekopers helpt bij het maken van betere aankoop beslissingen. De CRM Software Grid door G2 Crowd is ontworpen om klanten te helpen bij het evaluatieproces en helpt ze om een profiel te maken van verschillende automatisering oplossingen en verkopers. Het rapport vergelijkt verschillende verkopers gebaseerd op klantenonderzoeken verzamelt door de G2 Crowd online gebruiker community en data verzamelt via online bronnen en sociale netwerken. 

Klantenbeoordelingen markeerden bpm’online ’s uitgebreide toolpakket om efficiënt om te gaan met klantenprocessen, de geavanceerde BPM motor en de kant-en-klare bedrijfsprocessen. Het systeem actiegerichte interface, goede gebruiksvriendelijkheid en individuele aanpasmogelijkheden maken het aantrekkelijk voor bpm’online gebruikers, zoals vermeld in de G2Crowd beoordelingen. 

“We zijn er dankbaar voor alle feedback van onze klanten, waar de plaatsing als goed presterende applicatie aan is te danken. De erkenning onderstreept ons streven om de beste in zijn soort technologieën voor proces-gedreven CRM te maken, die organisaties helpt om een competitief voordeel te behalen in een continue evoluerende bedrijfsomgeving.” Zegt Katherine Kostereva, CEO en Managing Partner bij bpm’online.

Over bpm’online
Bpm’online is een wereldwijde leverancier van proces-gedreven CRM voor marketing, verkoop en onderhoud. Het mooie en de kernwaarde van bpm’online CRM is de wendbaarheid om processen sneller dan ooit te veranderen en het verbinden van marketing, verkoop en ondersteuning op een platform. Gebruikers zijn gek op bpm’online innemende interface met een sociale blik en gevoel, vrij van overbodige informatie om de focus te houden op wat relevant is. Vandaag de dag, bedient het bedrijf duizenden klanten wereldwijd.
Voor meer informatie, ga naar: www.bpmonline.com.nl