Bpm’online genoemd als een van de meest gebruiksvriendelijke CRM software

woensdag, september 7, 2016
Nieuws

Bpm’online, wie haar prijswinnende BPM platform duizenden organisaties wereldwijd helpt bij het stroomlijnen van haar klanten processen en het verhogen van de operationele efficiëntie, is genoteerd als nummer 1 Business Process Management Software door de snelst groeiende onafhankelijk review platform voor B2B, Saas en financiele oplossingen – FinancesOnline.

Met de hoogste score van 9.3/10 in de test van BPM oplossingen en een ongelofelijke 100% klant tevredenheid rating, is bpm’online de onbetwiste leider in de BPMS categorie.

De experts concludeerden dat bpm’online business process management voldoet aan alle verwachtingen op elk gebied. Het systeem biedt uitstekende tools voor klanten succes management, alle onderdelen zijn schaalbaar en volledig aanpasbaar, zodat u makkelijk unieke workflows kan maken in het systeem. Het heeft niet alleen een standaard code-vrije bibliotheek maar ook een pakket van geavanceerde widgets voor het creëren en ontwerpen van processen die u nodig heeft. Processen van elke complexiteit, aftakking of parallel, kan worden aangemaakt en uitgevoerd in bpm’online. Nog meer, de innovatieve BPM motor ondersteunt runtime proces evaluatie inclusief de mogelijkheid om deze processen aan te passen. Dit maakt het modificeren van processen en het testen mogelijk op elk moment.

“We zijn trots om als nummer 1 BPM oplossing genoemd te zijn en te zijn onderscheiden door experts en klanten. Deze hoge erkenning van bpm’online inspireert ons tot verder verbeteringen en het leveren van de beste BPM software om onze klanten in de groei van haar bedrijf.” zegt Katherine Kostereva, CEO en Managing Partner bij bpm’ online.

Over bpm’online
Bpm’online is een wereldwijde leverancier van proces-gedreven CRM voor marketing, verkoop en onderhoud. Het mooie en de kernwaarde van bpm’online CRM is de wendbaarheid om processen sneller dan ooit te veranderen en het verbinden van marketing, verkoop en ondersteuning op een platform. Gebruikers zijn gek op bpm’online innemende interface met een sociale blik en gevoel, vrij van overbodige informatie om de focus te houden op wat relevant is. Vandaag de dag, bedient het bedrijf duizenden klanten wereldwijd.
Voor meer informatie, ga naar: www.bpmonline.com.nl