Bpm’online erkend als een leidende SFA oplossing in de recente2016 Constellation ShortList

dinsdag, november 1, 2016
Nieuws

Bpm’online, wie haar proces-gedreven CRM voor marketing, verkoop en dienstverlening duizenden organisaties helpt om meer klanten te winnen, is verkozen als een leidende SFA tool op de 2016 Constellation Shortlist ShortList™ voor Sales Force Automatisering.

Constellation Research is een prijswinnende, strategisch advies en futuristische firma die leiders en organisaties helpt om te navigeren door de uitdagingen van digitale strategie, business model verstoringen en digitale transformatie. De bedrijven op de Constellation ShortList verschaft de belangrijkste functionaliteiten en eisen voor de najagers van nieuwe digitale transformatie initiatieven. In haar evaluaties, Constellation bekijkt criteria zoals het gemakkelijk gebruiken, gebruikersinterface, mogelijkheid om (potentiële)klanten te volgens in het salesproces, marketing integratie om alle mogelijkheden om potentiele klanten te benaderen te kunnen bekijken, analyses en rol-gebaseerde rapport mogelijkheden etc. Na het evalueren van 70 producten, is bpm’online verkozen tot een van de leidinggevende SFA oplossingen op de recente Constellation Shortlist™.

Als een van de toonaangevende producten in de SFA categorie, bpm’online verkoop levert organisaties intelligente tooling voor het  beheren van het complete salesproces – van aanwijzingen tot herhaal verkopen. Aangedreven door business proces management (BPM) tools voor het ontwerpen en automatiseren van sales processen en de kant-en-klare beste verkoopprocessen om verkoopmedewerkers te helpen met de best mogelijke acties. Bpm’online verhoogt verkoopresultaten en helpt het verkoopteam om het beste te halen uit haar verkooppijplijn. Naast de opmerkelijke SFA producten, kunnen de klanten gebruik maken van de prijswinnende marketing en ondersteuningsfunctionaliteit – dat alles op een platform.

“Wij bij bpm’online werken hard en investeren veel in het continue verbeteren van onze producten. De laatste paar jaar heeft bpm’online een aantal verbeteringen gemaakt voor onze SFA oplossing, nieuwe functionaliteit bekend gemaakt en partnerschappen aangegaan gericht op het mogelijk maken van organisaties om de verkoopoperaties en resultaten te verbeteren. Het is bevredigend om te zien dat deze inzet wordt gewaardeerd, nu onze producten worden erkend door meerdere industrierapporten en worden beloond door leidende onderzoeksbureaus “ zegt Katherine Kostereva, CEO en Managing Partner bij bpm’online.

 “Formaliteit moet functionaliteit volgen in de digitale transformatie. Met het juiste digitale business model, heb je de juiste digitale technologie nodig voor succes” zegt R “Ray” Way, chairman en founder bij Constellation Research. “Wanneer organisaties digitale programma’s gebruiken om door te breken in een industrie, is het gebruik van de juiste tools de sleutel tot succes; elke Constellation ShortList helpt bedrijven met de juiste technologie voor haar transformatie initiatieven. “

Lees meer over de prijswinnende bpm’online verkoop>>

Disclaimer

Constellation Research prijst geen enkele oplossing of dienst aan in haar onderzoek.