Bpm’online beoordeeld als nummer 1 SFA oplossing door eindgebruikers op Gartner Peer Insights

vrijdag, november 4, 2016
Nieuws

Bpm’online, wie haar proces-gedreven CRM voor marketing, verkoop en dienstverlening al duizenden organisaties geholpen heeft klanten voor zich te winnen, is beoordeeld als de nummer 1 Sales Force Automatisering oplossing door eindgebruikers op Gartner Peer Insights.

Gartner Peer Insights is een unieke bron die collectieve ervaringen verzameld van duizenden technologie kopers en eindgebruikers van bedrijven uit verschillende industrieën om de potentiele klant te voorzien van een objectief perspectief om ze te helpen een lijst te maken van passende verkopers. Reviews zijn geverifieerd door een proces van meerdere stappen, waarin een unieke set criteria vaststellen of de review voldoet aan Peer Insight’s standaard voor context, kwaliteit en relevantie.

Gebaseerd op gebruikersreviews, bpm’online geklasseerd als nummer 1 te midden van andere SFA verkopers in de Sales Force Automatisering Categorie met een 5-sterren rating.

 “Het Bpm’online team is geëerd om als eerste beoordeeld te zijn als top SFA oplossing door eindgebruikers.”  Zegt Katherine Kostereva, CEO en Managing Partner bij bpm’online. “We zijn erg dankbaar voor het inzicht gegeven door onze betrokken klantengemeenschap, vertegenwoordigers van organisaties uit verschillende industrieën, dit helpt ons om de beste in zijn soort, oplossingen te maken en deze continue te verbeteren, die bedrijven voorzien van daadwerkelijke intelligente verkooptools

Bpm’online haar SFA oplossingen zijn ontworpen voor het beheer van de gehele verkoopcyclus – van intentie tot herhaalverkopen.  Het systeem bied intelligente tools en mogelijkheden om salesmensen betere resultaten te bereiken. Bpm’online beidt robuuste bedrijf proces management (BPM) tools voor het ontwerpen en automatiseren van het salesproces. Kant-en-klare beste verkoopprocessen geleverd door bpm’online, help verkoopmedewerkers met de best mogelijke acties voor het versnellen van resultaten en haal het meeste uit de sales verkooplijn. Als toevoeging aan het opvallende SFA product, kunnen klanten ook gebruik maken van de prijswinnende marketing en ondersteuning functionaliteit – op een enkel platform.  

Lees meer over de prijswinnende bpm’online verkoop >>

Lees meer over de ratings op Gartner Peer Insights >>

Disclaimer: Gartner prijst geen enkele leverancier, product of dienst aan die zijn weergegeven in haar onderzoek publicatie en adviseert technologie gebruikers niet om enkel leveranciers te selecteren met de hoogste notering of andere aanduiding. 

Gartner onderzoek publicaties bevatten de meningen van Gartner ‘s onderzoeksorganisatie en moeten niet gebruik wordt als onderbouwing van feiten. Gartner voorbehoudt zich van alle garanties, expliciet of bedoeld, met inachtneming van dit onderzoek, inclusief alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een expliciet doel.

Over bpm’online
Bpm’online is een wereldwijde leverancier van proces-gedreven CRM voor marketing, verkoop en diesntverlening. Het mooie en de kernwaarde van bpm’online CRM is de wendbaarheid om processen sneller dan ooit te veranderen en het verbinden van marketing, verkoop en dienstverlening op een platform. Gebruikers zijn gek op bpm’online innemende interface met een sociale blik en gevoel, vrij van overbodige informatie om de focus te houden op wat relevant is. Vandaag de dag, bedient het bedrijf duizenden klanten wereldwijd.
Voor meer informatie, ga naar: www.bpmonline.com.nl