Flexibel platform voor de ontwikkeling van uw eigen software solutions

Krachtige tooling voor het configureren van bpm’online applicaties, ontwikkeling van add ons en het realiseren van stand-alone software oplossingen op het bpm’online platform.

Bekijk "Holiday release bpmonline 7.9" (ENG)

Duizenden organisaties wereldwijd maken gebruik van op bpm’online geconfigureerde oplossingen om hun business processen te automatiseren.

Voordelen van bpm’online

Open configuratie

maakt het mogelijk om vrijwel elke applicatie uit te breiden met nieuwe functionaliteit.

De proces designer

helpt gebruikers om routinematige werkzaamheden te automatiseren.

Standaard wizards en editors

stellen gebruikers in staat om de interface eenvoudig te personaliseren.

Volop mogelijkheden om bpm’online

te integreren met applicaties van andere leveranicers.

Geavanceerde beheertools

maken het mogelijk de autorisatie agile in te richten.

bpm’online platform eigenschappen

 • Architectuur en technologie

  Bpm’online heeft een multitier SaaS architectuur gebaseerd op HTML5 en AJAX technologie. Het platform ondersteunt de meest gebruikte standaarden en protocollen en alle benodigde tools om de applicatie te configureren zijn inbegrepen.

 • Aanpasbaarheid

  Het bpm’online platform stelt gebruikers in staat om het systeem direct te gebruiken terwijl de applicatie tegelijkertijd geconfigureerd en aangepast wordt. Met het bpm’online platform kunnen gebruikers vrijwel alles in het systeem aanpassen, van formulieren en business logica tot de een bij de huisstijl passende lay out.

 • Business processen

  Het hart van het bpm’online platform is een business proces management engine die procesmodellering op basis van de BPMN notatie ondersteunt. Bpm’online kunnen gebruikers maken van op best practices gebaseerde standaardprocessen voor marketing, sales en service. Bovendien kunnen gebruikers eigen bedrijfsspecifieke processen toevoegen aan het systeem.

 • Integratie

  Het bpm’online platform beschikt over een krachtige omgeving die ideaal is voor het ontsluiten en integreren van allerlei business applicaties. Bpm’online kan op deze manier integreren met bedrijf kritische software zoals accounting, ERP, facturatietools, kalender applicaties, maar ook met meer specialistische systemen zoals bijvoorbeeld online bankieren.

 • Deployeren

  Bpm’online kan naar wens worden gebruikt vanaf uw eigen servers onsite, vanaf een gecertificeerd datacenter of vanuit de cloud. Afhankelijk van uw wensen, bedrijfspolicy of behoefte.

 • Beveiliging

  Bpm’online verzekert dat uw data veilig wordt opgeslagen op een multilevel beveiligde server. Op deze wijze is uw informatie beveiligd tegen ongeautoriseerde toegang en is de applicatie stabiel.

Nieuw bpm’online 7.9 release

Lees de documentatie
over de bpm’online eigenschappen

Ga naar de Academie (ENG)

Test de applicaties op
het bpm’online platform

Probeer gratis

Bpm’online wordt gewaardeerd door autoriteiten
uit de branche en won al meerdere awards.

Bpm'online is in 2016 uitgeroepen tot voorloper in The Forrester Wave ™: CRM Suites voor middelgrote organisaties. De erkenning als een leider in deze prestigieuze CRM evaluatie werd behaald door bpm'online door middel van aanzienlijke investeringen in innovatie en continue verbeteringen van haar producten zodat deze aan de steeds veranderende behoeften van bedrijven kunnen voldoen.

Bpm'online is opgenomen in Gartner's Magic Quadrant 2016 voor Sales Force Automation, is opgenomen in 2016 Gartner's Magic Quadrant voor CRM Lead Management, en heeft erkenning gekregen in de nieuwste Gartner 2016 Magic Quadrant voor CRM Customer Engagement Center.

Bpm'online is in 2016 uitgeroepen tot 'Strong Performer' inThe Forrester Wave™: CRM Suites voor middelgrote organisaties. Volgens het rapport, kreeg bpm'online de hoogste algemene score voor het huidige aanbod onder Strong Performers.

Nucleus Research heeft voor het tweede achtereenvolgend jaar bpm'online gepositioneerd in het Leaders Quadrant van het CRM-Value Matrix 2H 2016 voor zijn ongekende flexibiliteit om processen snel en eenvoudig aan te passen.

Ovum, één van ‘s werelds meest toonaangevende onderzoeks- en adviesorganisaties, heeft Bpm'online uitgeroepen tot 's werelds top 10 CRM-leveranciers in de nieuwste Ovum CRM Decision Matrix. Bpm’online krijgt hiermee erkenning voor haar proces-gerichte benadering en intuïtieve platform.

CRM Magazine, een autoriteit op het gebied van CRM, heeft bpm'online erkend als toonaangevend bedrijf in de categorieën Sales Force Automation en Midmarket CRM van de 2016 CRM Market Awards. Dit is het tweede jaar op rij dat het bpm'online genomineerd werd in beide categorieën, met ronduit indrukwekkende scores.

Bpm'online is onderscheiden met de Gold Stevie Award voor de “Best Relationship Management Solution of the Year” tijdens de 11e jaarlijkse International Business Awards. De winnaars werden geselecteerd uit meer dan 3.500 nominaties.

CRM Magazine, het toonaangevende blad van de industrie, heeft Bpm'online onderscheiden als Leader in de Midmarket CRM en Sales Force Automation categorieën van de CRM Market Awards 2015. Het bedrijf heeft als enige leverancier in de Midmarket CRM categorie voor elk criterium een 4.0 of hoger weten te ontvangen.

Voor de tweede keer op rij is Bpm'online in 2105 geselecteerd als ISM Top 15 CRM Award-winnaar door ISM Inc., Customer-Centric Strategic Advisors. Het bedrijf is gepositioneerd als een Leader in de snel veranderende CRM-industrie.

Bpm'online ontving een 2015 CRN® Enterprise App Award voor haar Bpm'online mobiele CRM-toepassing. De mobiele app is geselecteerd door een CRN panel op basis van een combinatie van factoren, waaronder kritische functionaliteit, geschiktheid voor de taak, gebruiksgemak, innovatie en de potentiële waarde voor partners, hun klanten en de markt in het algemeen.

Bpm'online is er trots op om te zijn uitgeroepen tot de winnaar van de Europese IT & Software Excellence Awards 2013 - de pan-Europese awards voor IT, ISV en Telecommunicatie channels.

Bpm'online was named the CRM Watchlist 2016 Winner.

Bpm'online CRM heeft de 2015 CRM Excellence Award gewonnen, uitgereikt door CUSTOMER magazine. Deze prijs geeft bpm'online erkenning voor het zijn van een échte CRM partner voor haar klanten en opdrachtgevers.

Bpm'online is uitgeroepen tot een 'Customer Service Rising Star' door CRM Magazine. De prijs is bedoeld voor leveranciers waarvan de producten “Meeting-and exceeding-customer needs.

Bpm'online werd in 2011 betiteld als de CRM Idol 2011 in de EMEA-regio. De rechters hebben Bpm’online geëvalueerd en verklaard dat Bpm'online CRM een van de meest elegante procesmatige CRM-applicaties is.

CRMProducten